Over Etoiles du Sud

Diamanten en vakantievilla’s


Etoiles du Sud-villaverhuur-cote d'azur-zuidfrankrijk-provence

De Etoile du Sud-diamant is met haar 128 karaat een van de meest exclusieve edelstenen ter wereld en wordt beschouwd als een symbool van rijkdom en macht. Deze diamant die in 1853 in Brazilië werd ontdekt, is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn ongelooflijke grootte, kleur en schittering.

Etoiles du Sud is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het verhuren van luxe villa’s in Zuid-Frankrijk. Het bedrijf is opgericht met als doel om klanten een unieke en onvergetelijke persoonlijke vakantie-ervaring te bieden. Etoiles du Sud beschikt over een collectie van enkele van de prachtigste villa’s in de regio die met recht als “diamanten” onder de vakantiehuizen gerekend mogen worden. Deze villa’s zijn ontworpen met het oog op luxe en comfort, en zijn een favoriete keuze geworden van degenen die op zoek zijn naar de beste vakantie-ervaring.

Hoewel het in eerste instantie misschien vreemd lijkt dat een organisatie die luxe vakantievilla’s in Frankrijk verhuurt dezelfde naam deelt als een prachtige diamant, is er dus eigenlijk wel een link tussen de twee. Beiden zijn immers synoniem voor luxe en kwaliteit.

Hoewel onze reisorganisatie nog betrekkelijk jong is, gaat het ontstaan van onze naam “Etoiles du Sud” al meer dan 20 jaar terug. Op safari op een hoogvlakte in Zuid-Afrika kwam tegen het vallen van de avond in de schemering als eerste een heldere ster op aan het firmament van het Zuidelijk Halfrond: de Zuiderster en haar constellatie. Met enige fantasie op dat moment vertaald door een reisgenote met een vooruitziende blik tot “Etoiles du Sud”. Met als toevoeging dat dit de naam moest worden voor als onze oprichter ooit zijn eigen vakantiehuizenverhuurbedrijf in Zuid-Frankrijk zou starten, op dat moment nog een mijmering. Nu dit bijna 20 jaar na dato daadwerkelijk zo ver was, was er geen enkele twijfel over de naam: Etoiles du Sud. En laat de vlag hiermee ook perfect de lading dekken!