Partners

Sneller naar uw vakantieadres met een tolbadge


Etoiles du Sud-villaverhuur-cote d'azur-zuidfrankrijk-provence-bipngo-tolweg-peage

Nu met voordeel!

Goed nieuws voor iedereen die opziet tegen de drukte bij de tolpoorten op weg naar zijn vakantieadres in Zuid-Europa. U kunt nu met voordeel een tolbadge bestellen, geschikt voor auto’s, motors en campers, waarmee u kunt doorrijden bij de tolwegen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Lees hier meer over deze lezersaanbieding! 

Tolbadge: snel langs de tolpoorten.

Rijdt u via de tolwegen naar uw vakantieadres dan dient rekening te houden met vertraging bij de tolpoorten om een kaartje te pakken of om te betalen. Maar met de tolbadge zorgt u voor een minimaal oponthoud! De tolbadge is een transponder, die u op uw voorruit plakt en elektronische tolbetaling mogelijk maakt in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Groot voordeel is dat u bij de tolpoorten gebruik mag maken van aparte rijstroken, aangegeven met een T (télépeage) waar al rijdend (30 km/uur) de badge wordt geregistreerd en de slagboom openzwaait. Dus niks lang wachten, u kunt meteen door. Dat betekent op een traject van Nederland naar Zuid-Frankrijk toch al gauw een tijdswinst van 30 – 45 minuten!

Eenmalige aanschaf van de badge en alleen betaling bij gebruik

u betaalt eenmalig voor de aanschaf (€ 10 of € 14) en activatie van de badge en abonnementsgeld voor de maand(en) waarin u daadwerkelijk gebruik maakt van de Bip&Go badge. Voor Frankrijk is dat €1,70 en voor Spanje/Portugal en Italië € 2,50 per gebruiksmaand. Tol- en parkeergeld (ja ook meer dan 300 Franse parkeergarages zijn aangesloten) wordt boven op het maandtarief gefactureerd en automatisch achteraf van de rekening afgeschreven. 

Keuze uit 2 badges, geldig in drie of vier landen 

Een van de meest gebruikte tolbadges is die van Bip&Go, een dochteronderneming van het Franse overheidsbedrijf Sanef. Zij bieden twee soorten badges:

• de standaardbadge voor Frankrijk, Spanje of Portugal, kosten € 10 

• de Europabadge voor Frankrijk, Spanje, Portugal én Italië, kosten € 14

Online te bestellen en ook geschikt voor motorrijders en campers

Beide badges zijn alleen online te bestellen en verzending gebeurt per post samen met de houder die u op de voorruit kunt plakken (verzendkosten € 10). Voor motorrijders is een armbadge beschikbaar. Campers niet hoger dan 3 meter en/of zwaarder dan 3,5 ton kunnen ook gebruik maken van de badge. Rekent u op 5 tot 7 werkdagen voor ontvangst.

AANBIEDING VOOR GASTEN VAN ETOILES DU SUD

Wilt u ook straks gewoon kunnen doorrijden bij de tolwegen? Maak dan gebruik van onze speciale lezersactie voor dit jaar: bestel de Bip&Go de tolbadge van uw keuze en ontvang € 5 korting op de aanschafkosten. Bestel online en vermeld bij aanmeldingscode: EDS2023

Elektrische auto? Bestel nu een gratis badge!

Reist u met een volledig elektrische auto? Maak dan gebruik van de tijdelijke actie van Bip&Go, waarbij u gratis de standaardbadge kunt bestellen en bovendien 5% korting krijgt op toltarieven in Noord-Frankrijk. Meer info en bestellen.



One thought on “Sneller naar uw vakantieadres met een tolbadge

  1. Wij hebben inderdaad zo’n tolbadge besteld. Wat een gemak! Je rijdt zo langs de wachtrijen en de slagboom gaat automatisch omhoog. Geen gedoe meer met bonnetjes. Thuis alles netjes op 1 factuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *