Winactie

Win vrijkaarten voor de film “Zomer in Frankrijk”


Vertel ons jouw ultieme zomergevoel als je denkt aan Frankrijk en misschien win jij 2 vrijkaarten voor de feelgood film “Zomer in Frankrijk”!

In deze film worden de verhoudingen tussen twee gezinnen behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

Bekijk hier de trailer van de zomerse feelgoodfilm Zomer in Frankrijk, met Tjebbo Gerritsma, Fockeline Ouwerkerk, Jan Kooijman en Jasmine Sendar. Vanaf 27 april in de bioscoop!

Regie: Mark de Cloe (o.a. Mannenharten, Mannenharten 2, Nieuwe Buren)

Cast: Fockeline Ouwerkerk, Jan Kooijman, Jasmine Sendar, Tjebbo Gerritsma, Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok, Lieve van Leeuwen

In samenwerking met Dutch Filmworks mag Etoiles du Sud gratis kaarten weggeven. Om deze vrijkaarten te winnen, stuur je ons een beschrijving van jouw ultieme vakantiegevoel als je denkt aan Frankrijk. Daarnaast vragen wij je om onze Instagram en Facebook pagina’s te volgen. Dat kan eenvoudig door op onderstaande icons te klikken:

Stuur je antwoord voorzien van naam, adres en telefoonnummer voor 30 april naar info@etoiles-du-sud.nl en maak kans op 2 vrijkaarten voor deze heerlijke feelgood film in een bioscoop naar keuze. De prijswinnaars ontvangen van ons schriftelijk bericht en krijgen de vrijkaarten per post thuisgestuurd.